Nápady na tekvicový vrchol – Ako vyrobiť vrchol z tekvice

Obsah:

Nápady na tekvicový vrchol – Ako vyrobiť vrchol z tekvice
Nápady na tekvicový vrchol – Ako vyrobiť vrchol z tekvice

Video: Nápady na tekvicový vrchol – Ako vyrobiť vrchol z tekvice

Video: Nápady na tekvicový vrchol – Ako vyrobiť vrchol z tekvice
Video: Изготовление Миланезас Аргентинас | Типичная аргентинская еда + истории с отцом 2024, Marec
Anonim

Leto sa skončilo a jeseň je vo vzduchu. Rána sú svieže a dni sa skracujú. Jeseň je ideálny čas na vytvorenie domáceho tekvicového ústredného prvku, ktorý môže zdobiť váš stôl odteraz až do Dňa vďakyvzdania. Tradičná pomarančová tekvica je všestranná, takže popustite uzdu svojej kreativite a zabavte sa pri vytváraní DIY tekvicového centra jesene. Tu je niekoľko jednoduchých nápadov na vrchol tekvice, ktoré vám pomôžu začať.

Ako vyrobiť tekvicový vrchol

Nápadov na tekvicové ozdoby sú takmer nekonečné. Napríklad odrežte vrch tekvice, vyberte semienka a dužinu a nahraďte „vnútornosti“kvetinovou penou. Naplňte tekvicovú „vázu“jesennými kvetmi alebo farebným jesenným lístím. Prípadne naplňte dutú tekvicu kvetináčovou zmesou pre kaktusy a sukulenty a potom ju vysaďte niekoľkými sliepkami a kurčatami, rozchodníkom alebo inými malými sukulentmi.

Veľkú tekvicu môžete obkolesiť miniatúrnymi tekvicami alebo tekvicami a vytvoriť tak stred veľkého stola. Malé zimné tekvice, tekvice alebo mini tekvice sú ideálnym stredobodom na malý stôl alebo na vyplnenie priestoru okolo väčšej tekvice.

Na vytvorenie jednoduchého, ale pôsobivého centra na dlhom stole začnite s padacím behúňom alebo kusom látky jesennej farby a potom usporiadajte tekvice a prírodné prvky po celej dĺžkestôl.

  • Prírodné prvky: Postavte svoju tekvicu na záhon z listov papradia, jesenného lístia, viniča alebo čohokoľvek, čo vám rastie v lese. Jedným jednoduchým nápadom je umiestniť väčšiu tekvicu na okrúhly alebo obdĺžnikový podnos alebo vyvýšený stojan na koláče a potom ju obklopiť sušenými kvetmi, listami, šiškami, žaluďmi alebo vlašskými orechmi.
  • Slovo o farbe: Domáce tekvicové ozdoby nemusia byť oranžové. Pokojne si tekvice namaľujte bielou, červenou, modrou alebo akoukoľvek netradičnou farbou, ktorá vás napadne, alebo použite šablóny a farby v spreji na vytvorenie zaujímavých tvarov na vašich tekviciach. Ak sa cítite slávnostne, použite metalickú farbu alebo tekvice jemne posypte trblietkami.

Tipy na domáce tekvicové ozdoby

Na malý alebo detský stolík vám môže stačiť jedna tekvica. Stačí položiť tekvicu na tanier a zastrčiť do nej prírodné prvky podľa vlastného výberu. Sviečky dodajú vášmu tekvicovému stredisku štýl a eleganciu, no používajte sviečky opatrne a nenechávajte zapálené sviečky bez dozoru, najmä ak používate suché listy alebo iné horľavé materiály.

Pri vytváraní domáceho tekvicového ústredného prvku zvážte výšku. Uistite sa, že sa hostia cez stôl navzájom vidia a že pokrmy sa dajú ľahko prenášať z človeka na človeka. Neobmedzujte sa na tradičné prírodné prvky. Neváhajte napríklad ozdobiť svoj domáci tekvicový vrchol listami papradia, viničom alebo viničom zimolezu.

Je úplne v poriadku použiť na jeseň „umelé“tekvice alebo umelé lístie v ozdobách tekvice. ASem-tam kvapka horúceho lepidla vám pomôže držať váš DIY stred tekvice pohromade.

Odporúča: